Wellness Spa Massage Maastricht

Published Dec 09, 20
6 min read

Massage Praktijk Maastricht

Massages worden al duizenden jaren gebruikt als een techniek om te ontspannen en te genezen. Door het weefsel en spieren van de mens te masseren zijn er al talloze voordelen voor onze gezondheid ondervonden! Het is algemeen bekend dat massages voordelen hebben op onze gezondheid. Hieronder een rijtje van de belangrijkste voordelen: Vermindert stress Versnelt het herstel van spieren Heeft een positief effect op je humeur Verhoogt je weerstand Verlaagt de bloeddruk Verbetert de balans tussen lichaam en geest Geeft je energie Heeft een positief effect op je huid Laat je tot rust komen Uit onderzoek van blijkt dat slechts 1% van de mensen wekelijks een massage ondergaat.Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat dit de belangrijkste redenen zijn voor mensen in Nederland om een massage te boeken (meerdere antwoorden waren mogelijk): In totaal zijn er meer dan 80 verschillende massagesoorten die allemaal hun eigen karakteristieken hebben - siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht - Een Heerlijke Massage Bij U In Maastricht. In deze longread bespreken we de 25 bekendste massages en de voordelen van deze massages.

Nh Hotel Maastricht MassageMassage Maastricht Deal

De Zweedse massage, ook wel klassieke massage genoemd, is verreweg de meest bekende massagevorm. Er is veel verwarring over de grondlegger van deze massagevorm: Per Henrik Ling wordt vaak gezien als de grondlegger, maar dit is niet terecht. De Nederlander Johann Georg Mezger heeft namelijk de Franse termen bedacht waarmee de massagevorm wordt omschreven. siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht.

Om het nog wat specifieker te maken, een Zweedse massage helpt met het verlichten van: Stijfheid in de spieren Pijn (in de onderrug) Artrose Stress Zweedse massages duren gemiddeld 30 tot 90 minuten, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen - siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht. De massagevorm is geschikt voor iedereen, maar als je in het verleden last hebt gehad van blessures of andere kwalen is het wel slim dit de masseur van tevoren te laten weten.

Een Zweedse massage is vaak de beste keuze voor mensen met stijve spieren en pijn over het hele lichaam De Zweedse massage is een lichte massagevorm (ontspanningsmassage) die gebruik maakt van vijf basistechnieken De Balinese massage is ontstaan uit een traditionele vorm van de Indonesische massage. Zoals de naam van deze massagevorm al zegt, heeft deze massage op Bali een eigen karakter gekregen.

De Balinese massage combineert massagetechnieken vanuit de: Zweedse massage Acupressuur Reflexologie Aromatherapie Tijdens een Balinese massage wordt er met kokosolie gemasseerd, een olie die antibacterieel werkt. De stoffen uit de olie beschermen de huid, verlichten bij psoriasis en helpen eczeem tegen te gaan. Een Balinese massage is geschikt voor: Het verlichten van pijn in gewrichten en spieren Het verminderen van stress en spanning Nazorg van sportblessures Het tegengaan van slaap- en ademhalingsproblemen Net als de Zweedse massage duurt een Balinese massage gemiddeld tussen de 30 en 90 minuten (siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht).

Anouk Massage Maastricht

Ondanks dat hebben beide massagevormen wel veel met elkaar gemeen. Zo stammen ze beide af van de oude traditionele oosterse geneeswijze. siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht. Daarnaast richten beide therapieën zich op het regelen van de energie doorstroom in het lichaam door specifiek punten op het lichaam te manipuleren. Acupressuur verschilt van acupunctuur door het feit dat bij acupressuur de therapeut niet met naalden werkt, maar met zachte druk die hij / zij voornamelijk met de vingers, handen en ellebogen uitvoert.

Dat is echter niet het enige: de behandelwijzen worden vaak aanpast aan de westerse noden en gecombineerde met westerse kennis en / of rituelen - siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht. In tegenstelling tot acupunctuur, wordt er bij acupressuur geen gebruik gemaakt van naalden Acupressuur is een behandeltechniek die wordt gebruikt in verschillende soorten massages Anma is één van de oudste massagevormen die er bestaat.

Maastricht Massage SpaNh Hotel Maastricht Massage

De massagevorm komt uit China en werd ongeveer 5000 jaar geleden voor het eerst toegepast. Anma massage is de voorloper van vele massage vormen zoals shiatsu, Zweedse massage, sportmassage en tui-na. Bij een Anma massage wordt je van top tot teen gemasseerd. Tot op de dag van vandaag is Anma nog steeds een erg populaire massagevorm in Japan, maar in Nederland en België geven we tegenwoordig vaak de voorkeur aan Shiatsu massages (siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht).

Normaliter duurt een Anma massage een uur, maar veel massagepraktijken geven ook de mogelijkheid voor een halfuur of een langere behandeling. Tijdens de massage is het aan te raden om soepel zittende kleding aan te trekken, de massage wordt namelijk over de kleding heen gegeven - Top Massage Bij U In Maastricht. Anma is een van de oudste massagevormen die er bestaat (siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht).

Massage Maastricht Shangri LaHotel Massage Maastricht

In het algemeen wordt er geen gebruik gemaakt van massageolie. Ayurveda wordt gezien als het oudste gezondheidssysteem dat zo'n 5. 000 / 6. 000 jaar geleden op schrift werd gesteld. Het holistische systeem is afkomstig uit India en betekenis kennis (veda) van het leven (ayus) Een ayurvedische massage is een zachte energetische massage, die wordt gekenmerkt door het gebruik van verschillende soorten olie. siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht.

In sommige gevallen wordt er zelfs gemasseerd met rijst of kruidenbundels! In principe is een ayurvedische massage voor iedereen geschikt. Maar er zijn een paar gevallen waar de massagevorm wordt afgeraden: De eerste 3 maanden van de zwangerschap Bij kanker Bij koorts Direct na het eten Bij deze massagevorm wordt het gehele lichaam gemasseerd en wordt het hele lichaam in balans gebracht.

Rug Massage Maastricht

De ayurvedische massages lopen uiteen van 30 tot 90 minuten. Een ayurvedische massge is een olierijke massage die je helpt om je geest tot rust te brengen Ayurvedische massages staan er om bekend dat ze niet alleen goed zijn voor je fysieke staat, maar dat je er ook veel psychische voordelen aan kunt ervaren Om te begrijpen wat een bindweefselmassage is, dienen we eerst te begrijpen wat bindweefsel is.

Een bindweefselmassage beïnvloedt de organen en kan blokkades opheffen. Door je huid te plooien of te rollen voelt de masseur waar de spanning zit in je lichaam - siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht. Een bindweefselmassage kan op verschillende plekken van het lichaam, zoals je gezicht, hals decolleté, en benen. De massagevorm is niet erg ontspannend, afhankelijk van de masseur kan het zelfs een beetje pijn doen.

Zo is een bindweefselmassage bijvoorbeeld af te raden bij een hoge bloeddruk, kanker, hartklachten, koorts of zwangerschap - siam spa wellness center authentieke thaise massage maastricht. Een bindweefselmassage is een massage waarbij de huid wordt geplooid om spanning in het lichaam te verminderen Een bindweefselmassage is geen ontspanningsmassage en kan pijn doen, maar heeft talloze voordelen (met name voor de huid) Shantala massage is een massagevorm van het totale lichaam voor baby's en is afkomstig uit India.

Veel ouders / verzorgers zien het als een perfecte manier om met hun baby in contact te komen en een diepere connectie te maken! Een Shantala massage is voor iedere baby geschikt, met name voor kindjes die veel huilen en last hebben van darmkrampjes. Ook baby's die erg gespannen of gevoelig zijn kunnen veel profijt hebben van deze massagevorm.

Massage Lounge Maastricht PriceThaise Massage Maastricht Meerssenerweg

Er is een verhoogde productie van dit hormoon voor zowel de gemasseerde (baby) als de masseur (ouder / verzorger) Shantala massage is een ontspanningsmassage voor baby's en helpt baby's om beter te slapen De massagevorm helpt met creëren van een dieper connectie tussen de gemasseerde (baby) en masseur (ouder / verzorger) De letterlijke betekenis van Kum Nye is het kneden van het subtiele lichaam - Voordelige Massage Bij U In Maastricht.

Navigation

Home

Latest Posts

Thuis Boksen

Published May 30, 22
6 min read

Dit Is De Beste Plek In Huis Voor Online Yoga

Published May 24, 22
6 min read